27 Eylül 2011 Salı

Dinazorlar ve Biz



Dün Forum İstanbul' da açılan JurassıcLand ı gezdik Egehan ile... Öncelikle Küçük çocuklar için olmadığını belirtim büyükler içinde sayılmaz aslında. Ama inanılma keyif aldım, bunuda itiraf etmeliyim.
Aslında Egehanda Müthiş bir dinazor merakı gelişti bir an da, sebebi ya TRT çocuk kanalındaki Dinazor treni yada Bilim ve Çocuk dergisindeki Dinazorların tarihi ile ilgili okuduklarımız etkiledi.
İnanılmaz bir şekilde gidip görmek istedi.
Bizde tabii hemen dayanamayıp gittik. İlk girişte bir müze gibi alan var( bu kısım çok sakin geçti, sorular sordu Egehan Et mi yer anne? ot mu yer anne?
Sonra bizi büyük bir ilgi alaka ile 6D sinema salonuna aldılar inanılmaz harika...
Egehan ile sonuna kadar izleme imkanım olmadı çünkü söylemesede korkmuş gibi geldi bana ve çıkmak istedim, yoksa benmi korktum ne :))))
Bir arazi arabasındasınız ve karşınıza aniden bir dinazor çıkıyor size saldırıyor.. Ben tırs tırs tabii birde ayaklarıma alttan hava üflenmezmi tabi yılan gibi bişeylerde çarptı ayaklarıma :) gelde korkma kardeşim:)
Sonrasında ise ilkdoğan ünitesi, uysal dinazorlar, vahşi dinazorlar... hepsi süperdi mutlaka gidin derim:)) Egehan çıkınca anne çok güzeldi ama Ödüm Koptu dedi :)))

Egehan sen ne kadar harika bir çocuksun!!!