3 Kasım 2009 Salı

Özür Dilerim.

Dün akşam haberleri izlerken dehşete kapıldım.Evet uzunca bir zamandır bu böyle ölümler,savaşlar,kan davaları,cinayetler,tecavüzler,tacizler,hastalıklar...Hep kötü haberler, hep içimizi acıtan şeyler duyuyor,görüyor, yaşıyoruz. Şimdi ise ölümcül bir virüs dolaşıyor ortalıkta mağlum domuz gribi...Nasıl korunucaz ve seni nasıl koruyacağız bilmiyorum oğlum.Umarım herşey fazla abartılıyordur.Birde aşı karmaşası var.Bir kısım olma taraftarı iken bir kısım olmama taraftarı.Benim ve babanın kafası karışık .Şimdilik beklemede ve gelişmeleri takip etmekteyiz.Yapılcak pekde birşey yok aslında.
Tüm bu karmaşa bizim zihinlerimizi bulandırırken bir yandada GDO lu gıdalar hoppp meclisten sessiz sedasız geçmiş... Sanki bilsek birşeyleri değiştiricez ya. Nedir bu? Neden doğal değil hiçbirşey? Neden biz insanoğlu doğal olanı bozmak için bu kadar uğraşırız.Neden tohumların genetiği ile oynarız.
Gelecek nesli yok etmek için mi?
Peki bu domuz gribi neden oldu?
Biraz düşünsek bulucaz mı?
Off bizler nasıl insanlarız. Neden dur diyemiyoruz. Benim gibi düşünen bir çok insan varken , neden hep düşüncede kalıyoruz.
Çocuklarımız için  geride nasıl bir ülke nasıl bir dünya bırakıyoruz.Saygının, sevginin, insanlığın olmadığı bir dünya.Para kazanmak için herşeyden çalan, insan sağlığını hiçe sayan, daha çok kazanayım, daha çok üreteyim diye herşeyin içine bir tutam hile katan.Eee ne yapıcaz şimdi grip olmayalım diye evden çıkmıyacağız kimseyle el sıkışıp görüşmeyeceğiz.Aman gdo lu üründür diye hiç bişey yemeyeceğiz çünkü artık üzerinde bir ibarede yazmayacak! Aaa bu arada okumayacağız da çünkü gerçekleri yazan yazarlar tek tek yazamıyor yada yazdırmıyorlar! Yazıcak okadar çok kelime haykırıcak okadar çok şey var ki!
Ordan oraya atlayıp durduyorum ben oğluma böyle bir dünya bırakmak istemiyorum ve böyle bir dünyaya onu getirdiğim için  özür dilemek istemiyorum.
Onlar bizim geleceğimiz ve şuan için tek yapacağımız bu ülkeye sahip çıkacak bireyler yetiştirmek.

Sevgiler...