11 Ocak 2010 Pazartesi

yemek yemek yemek


Beni tanıyanlar bilirler tam bir yemek tutkunuyumdur.
Her yemeği denerim ve gelişmiş olduğuna inandığım bir damak tadım vardır.Yaptığım yemeklerin tariflerini bir ajandada tutuyorum ama sanırım biraz daha modernize etmek adına artık internet ortamına taşımaya karar verdim.Evet yemek blogları ve sitelerinden geçit yok ama benimki biraz daha arkdaşlarım için olacak bir blog.
Yavaş yavaş şekillenecek, umarım beğenirsiniz.
Sevgiler...
İsteyenler için;
http://www.yemegingizemi.blogspot.com/

11.ay





Egehan büyüdükçe ben daha az yazar oldum. Kızmayın çünkü oğlum sürekli oyun oynamak istiyor. Eee anneside pek yoğun ya geziyor ya spor yapıyor :)
Egehan o kadar sevimli olduki arkadaşlar gelip görenler bilir!!! Bazı arkadaşlarımızı pek göremez olduk ama!
Artık her kapı gıcırtısında oyun oynuyor benim oğlum...
Oyuncakları ile odasında 10 dakikada olsa oynayabiliyor.
Bol bol BABA diyip, başı sıkışınca anniiiii diyor.
Karnı acıkıyorsa mame istiyor.
Kuru ekmek yemekten büyük zevk alır oldu, bende böyle sürekli elinde yemek için bişeyler istediğini düşündüm ve ona kuru üzüm aldım. Çok hoşuna gitti ama evin her yerinden üzüm çıkıyor.
Tek elimi tutup tüm evi beraber geziyoruz ama hala yürüme belirtileri yok, sanırım yaşından önce yürüyemeyecek biraz cesarete ihtiyacımız var.
Akşam babası ve bana bir sürü muzurluklar yaptı...
Babası dikkat et kafanı vurucaksın dedikçe numaradan kafasını dolaba vurdu, ben öksürünce taklidimi yaptı, sonra biz kaşlarımızı çatıp kızma numarası yapıncada bize dil çıkardı :)
Egehan sen bunları nerden öğrendin kuzum...
Artık anneliğin en zevkli bölümüne geçiyorum sanırım, evimize neşe getirdi oğlum kahkahalarımız eksik olmuyor artık evimizde.
Allah herkese böyle güzel, neşeli günler nasip etsin.
Şimdi sırada Egemin 1 yaşı için doğum günü planları kaldı.
Evet onun için çok fazla algılayamayacağı bir gün ama herşey güzel olsun istiyorum. Belkide kendim için istiyorum 1 yılın emeği için...
Egehancım seni çok seviyorum...



Spor



Egehan a hamile kaldığımdan bu yana yürüyüş dışında spor yapamıyordum.Ama geçtiğimiz hafta çok yakınımızda olan ve bizim bir türlü farkedemediğimiz sporevi' ni bir arkadaşımızın bize söylemesi ile hemen kayıt yaptırıp başladık.
Bir kaç günlük zor geldikten sonra hemen alıştık...
İçerisi çok güzel fitness ardından havuz,sauna,buhar banyosu, haftanın 3 günü gidiyorum ve hemen kendimde ki farkı hissettim:) Egehan' dan kısa süreli haftanın 3 günü ayrılıyorum. Sanırım buna ihttiyacım varmış...
Herşeyden önce sağlık için spor yapmamız gerekiyor.
Lütfen arkadaşlar kendimiz için biraz zaman ayıralım...